KONINKLIJKE WANDELSPORTVERENIGING DE HEIKNEUTERS GENK

BUSREIZEN 2022

1. Busreis naar ZWALM

Op zondag 22 mei reizen we naar Zwalm in Oost-Vlaanderen om deel te nemen aan de 6e Molentocht.

Er kan gekozen worden uit afstanden van 6 – 12 – 18 – 24 – 30 km.

Wandelclub Op Stap Zwalm zal een parcours uittekenen langs de vele wandelpaadjes die de Zwalmvallei rijk is. Verschillende molens die op het parcours van deze Molentocht liggen worden ook opengesteld voor de wandelaars.

Vertek: 07.30u parking C-Mine.

 

 

 


2. Busreis naar Houffalize

Op zondag 19 juni reizen we naar de provincie Luxemburg waar Wandelsport Vlaanderen een Walk on Summer organiseert. In het hartje van de Ardennen kunnen wandelaars kiezen uit wandelafstanden over 6 – 10 – 15 – 20 en 25 km.

Er wordt gewandeld naar typisch Ardense dorpjes langs een schilderachtig beekdal in een groen glooiend landschap of via enkele bosrijke hellingen.

De streek roept ook op vele plaatsen herinneringen op aan de hevige gevechten op einde van  Wereldoorlog II tussen de geallieerden en het Naziregime, getuige daarvan de Pantertank in Houffalize.

Vertrek: 07.30u parking C-Mine


3. Busreis naar ZEELAND

Zondag 25 september gaan we de Jacob Catstocht wandelen in PD Groede (Zeeland)

Wandelafstanden van 6 – 12 – 18 – 24 en 30 km.

We kunnen genieten van een strandwandeling over de duinen van Groede, Nieuwvliet en Cadzand langs de Noordzee, door polders en rondom het historisch Groede, langs kreken en door natuurgebieden.

Vertrek: 07.00u C-Mine parkingZo lang er plaatsen beschikbaar zijn kunnen onze leden zich inschrijven voor deze reizen door 10€ over te schrijven op 

rekeningnummer: BE32 0682 4886 0702 of wel rechtstreeks na betaling aan de secretaris tijdens een van onze activiteiten.

In de prijs is ook het inschrijvingsgeld van de wandeling inbegrepen